Grundet COVID-19 (Coronavirus) udbruddet, tilbyder vi lige nu GRATIS kantstenslevering af ALLE hvidevarer!

 • 4 års garanti på stort udvalg
 • Professionel vejledning fra fagmænd
 • Mulighed for levering og montering
 • Hurtig levering

Bose

Bose Quiet Control 30 Trådløs Hovedetelefon

2.150,00 kr
Varen er på lager - (Leveringstid 1-3 hverdage)

Om produktet

 • Sublim lydkvalitet
 • In-ear høretelefon
 • Aktiv Noise-Cancelling
 • Ergonomisk nakkebånd

Produktbeskrivelse

Bestem selv, hvor meget af verden du vil lukke ind

Du kan ikke kontrollere hvor støjende dit miljø er. Men du kan kontrollere, hvor meget af det du hører. Sæt dit eget niveau af støjreduktion med QuietControl 30 øretelefoner, og få afbalanceret lyd ved enhver lydstyrke. En nakkerem i letvægtsdesign følger din krop, så hovedtelefonerne er behagelige at have på hele dagen, og med Bluetooth-forbindelse kommer ingen ledninger i vejen.

 
 

Tag kontrollen over dit miljø

Lyt som aldrig før med ny banebrydende teknologi: Nu kan du kontrollere, hvor meget af verden udenfor du lukker ind. Sidder du i et støjende tog til og fra arbejde? Bloker alle forstyrrelser. Venter du i lufthavnsterminalen? Luk noget af lyden ind, så du hører udkaldet til boarding. Når flyet letter, kan du skrue helt op for støjreduktionen igen. Din dag bliver ikke forstyrret af støj. Medmindre du ønsker det.

 
 
 

Nakkerem i ergonomisk design

En formtilpasset letvægtsnakkerem, som følger din krop. Den er designet med bløde materialer, så den forbliver behagelig at have på – perfekt til at lytte hele dagen.

 

 

Aktiv støjreduktion

Støj er en konstant. Derfor har vi en præcis placering af mikrofoner i og uden på hovedtelefonerne for løbende at måle, sammenligne og reagere på dem. Systemet producerer så et identisk og modsatrettet signal for at eliminere støjen. StayHear+ QC ørepropperne danner også en forsegling, der giver yderligere passiv støjreduktion.

 
 

Trådløs lyd uden kompromiser

Slip for ledningerne – uden at gå på kompromis med lyden. Den volumen-optimerede EQ leverer ensartet afbalanceret lyd ved enhver lydstyrke. Hvis du er på en travl gade og har brug for at skrue op for den, forbliver lyden tro mod musikken. Og så er de udviklet med Bluetooth- og NFC-parring, så det er hurtigt og nemt at forbinde dine enheder trådløst. Med den indbyggede mikrofon kan du besvare/afslutte opkald, springe over/pause numre og betjene lydstyrken uden at skulle have fat i din enhed. Så du kan fokusere på musikken.

 
 

En app kan gøre forskellen

Vi ønsker, at du får det optimale ud af dine hovedtelefoner. Så vi har designet denne gratis app, som gør tilslutning og skift mellem enheder lettere end nogensinde før. Den tilbyder også produkttips og giver dig mulighed for at tilpasse indstillingerne, så du kan gøre dem personlige. Se, hvordan en simpel, intuitiv app kan gøre hele forskellen.

>SE MERE

 

DEL MED OS

#QC30

Elsker du dine QC30-hovedtelefoner? Vis os, hvad du lukker ude eller slipper ind – læg det på Instagram med #QC30 og @Bose.

 
 
 

SPECIFIKATIONER

Mål/vægt uden kabel

 • Hovedtelefoner:15.2 cm H x 16.5 cm B x 1.9 cm D (63.8 g)
 • Etui:16,5 cm H x 17,1 cm B x 3,6 cm D
 • USB-kabel:30,5 cm

Yderligere oplysninger

 • Bluetooth -rækkevidde: 10 m
 • Batteriets opladningstid: Mindre end 3 timer
 • Batterilevetid: Op til 10 timers brug ved fuld opladning

Hvad er der i kassen

 • QuietControl 30 trådløse hovedtelefoner
 • Etui
 • 3 størrelser QC-ørepropper: S, M, L
 • USB-kabel til opladning
 

Ofte stillede spørgsmål:

 

Hvad er forskellen på QuietControl 30 trådløse hovedtelefoner og QuietComfort 20 Acoustic Noise Cancelling hovedtelefoner?
Begge hovedtelefoner er støjreducerende in-ear-modeller, men QuietControl 30 hovedtelefoner har den ekstra fordel, at du kan justere niveauet af støjreduktion. Nakkeremmen er behagelig nok til at have på hele dagen. Hovedtelefonerne tilbyder også volumenoptimeret EQ, som sikrer Bose-kvalitetslyd ved alle lydstyrker. QuietControl 30 tilbyder desuden funktioner som kommunikationssystem med dobbelt mikrofon, stemmestyring og intuitive betjeningsknapper. Alle disse funktioner kommer i en praktisk, trådløs hovedtelefon. QuietControl 30 hovedtelefonerne har ikke en kablet backup til hverken støjreduktion eller passiv lyd, så de kan ikke sluttes til flyunderholdningssystemer, som QC20 hovedtelefonerne kan.
Hvad er justerbar støjreduktion?
Justerbar støjreduktion er næste generation af branchens førende støjreduktion, som Bose er kendt for. Det giver kunden mulighed for at finjustere niveauet af støjreduktion – fra fuld støjreduktion til helt deaktiveret og alt der imellem – med et tryk på en knap eller Bose Connect-appen.
Hvad hvis jeg har svært ved at høre en ændring i niveauet af støjreduktion, når jeg laver ændringer ved hjælp af knapperne på fjernbetjeningen eller i Bose Connect-appen?
Som med alle hovedtelefoner er lydkildens signal afgørende for at høre omgivelsernes lyde. Hvis du sænker kildens lydstyrke eller midlertidigt stopper musikken, er det lettere at høre hvert trin i niveauet af støjreduktion, når du foretager justeringen.
 
Hvad er elektronisk støjgulv?
Støjgulvet er den elektroniske "susen", der kan høres med nogle støjreducerende hovedtelefoner. Denne støj kan være generende og gå ud over lytteglæden. QuietControl 30 hovedtelefonerne bruger et sofistikeret elektronisk kredsløb til at minimere støjgulvet og gør det næsten umåleligt.
 
Hvor meget støj kan QuietControl 30 trådløse hovedtelefoner eliminere ved fuld støjreduktion?
Bose angiver ikke procentvis støjreduktion, da det er vanskeligt at fastslå ét tal, der gælder for alle de forskellige miljøer og situationer, hvor hovedtelefonerne kan bruges. Ved fuld støjreduktion kan QuietControl 30 hovedtelefonerne med fordel sammenlignes med andre støjreducerende hovedtelefoner, og de reducerer uønsket støj til et niveau, der er mærkbart mere behageligt ved sammenligning med samme situation uden brug af hovedtelefonerne. Vi opfordrer brugerne til selv at afprøve hovedtelefonerne i forskellige situationer, både med og uden en ekstern lydkilde.
 
Hvad er rækkevidden for QuietControl 30 trådløse hovedtelefoner?
QuietControl 30 hovedtelefoner har en rækkevidde på 10 meter fra kildeenheden. En realistisk måde at beskrive rækkevidden på er, at rækkevidden udgør det rum, brugeren opholder sig i, plus det tilstødende rum. Denne rækkevidde kan blive reduceret af fysiske forhindringer, såsom vægge, døre eller af forstyrrelser fra andre elektroniske enheder.
Hvordan oplader jeg QuietControl 30 trådløse hovedtelefoner? Hvor længe er de om at oplade?
QuietControl 30 trådløse hovedtelefoner kan oplades ved hjælp af det USB-kabel, der medfølger i kassen, ved at slutte mikro-USB-stikket til nakkeremmen og USB-stikket til en USB-port på en computer eller en vægoplader (sælges separat). En fuld opladning af hovedtelefonerne tager op til tre timer. (Hvis batteriet er afladet, kan en hurtig opladning på 15 minutter give ca. en times spilletid.) Statusindikatoren for strømniveau blinker gult under opladning. Når de er fuldt opladet, lyser statusindikatoren for strøm grønt.
Hvad er den typiske batterilevetid pr. opladning?
Batteriet giver op til 10 timers brug pr. opladning.
Hvad er knapperne på det højre kabel til?
Der er i alt fem knapper på fjernbetjeningen placeret på det højre kabel. Tre knapper er grupperet på højre side af fjernbetjeningen. Den store midterste knap er multifunktionsknappen. Den starter afspil/pause og andre betjeningsfunktioner til videoer og musik, besvarelse og afslutning af opkald og kan også aktivere stemmemeddelelser såsom Siri eller stemmeopkald. Knapperne på hver side af multifunktionsknappen er lydstyrkeknapperne +/-. De giver mulighed for nemt at justere lydstyrken med en intuitiv op/ned-bevægelse.
Desuden er to knapper placeret på bagsiden af fjernbetjeningen. Disse knapper kontrollerer niveauet af støjreduktion. For at øge mængden af støjreduktion skal du trykke på ▲ (den øverste knap). For at reducere niveauet af støjreduktion og høre mere af dine omgivelser skal du trykke på ▼ (den nederste knap).
Hvor sidder tænd/sluk-knappen? Hvor sidder [i]Bluetooth [/i]®-knappen?
Der er en enkelt knap til både tænd/sluk- og Bluetooth-funktioner. Den er placeret på indersiden af nakkeremmen. Når du har hovedtelefonerne på, sidder tænd/sluk-knappen på højre side ind mod halsen.
 
Hvordan er StayHear+ QC ørepropperne, som leveres med QuietControl 30 trådløse hovedtelefoner, forskellige fra de originale StayHear ørepropper?
StayHear+ QC ørepropperne er lavet af samme bløde silikonemateriale som de oprindelige StayHear ørepropper, men de benytter en unik paraplyform til at skabe en skånsom forsegling ved indgangen til øregangen.
Er StayHear+ QC ørepropperne kompatible med andre Bose in-ear-hovedtelefoner?
StayHear+ QC ørepropperne er kompatible med QuietComfort 20 Acoustic Noise Cancelling hovedtelefoner, men bør ikke bruges med andre Bose in-ear-hovedtelefoner.
Hvad sker der med støjreduktionen under et opkald?
Når brugeren foretager eller modtager et opkald, forbliver støjreduktionen på den aktuelle indstilling. Brugeren kan skrue op eller ned for støjreduktionen under et opkald.
Hvad sker der med støjreduktionsniveauet, når QuietControl 30 slukkes/tændes?
Når du tænder for hovedtelefonerne for første gang, er støjreduktion aktiveret. Hvis støjreduktionsniveauet ændres under brug, bliver det ikke gemt, hvis hovedtelefonerne slukkes. De vil altid tænde med fuld støjreduktion.
 

Specifikationer

Mærker Bose
Varenummer 761448-0010
EAN 017817731560
Vejl. Pris 2.599,00 kr