• 4 års garanti på stort udvalg
 • Professionel vejledning fra fagmænd
 • Mulighed for levering og montering
 • Hurtig levering

Bose

Bose Noise-Masking Sleepbuds™

2.287,00 kr

Lagerstatus: På lager

Om produktet

 • Bose Noise-Masking Sleepbuds™
 • Opladnings-/opbevaringsetui
 • 3 par StayHear+ Sleep ørepropper (S, M, L)
 • Vægoplader, USB-kabel
 • Rejseetui med løbesnor
 • Genopladelige batterier i sølv-zink
 • Opladningstid: Op til 8 timer for sleepbuds
 • Batterilevetid: Op til 16 timers brug ved fuld opladning
 • Opladningsetui: Op til 3 timers opladningstid

SKAL OPLEVES - PRØV DEM I BUTIKKEN

PRØV DEM RISIKOFRIT I 30 DAGE

Produktbeskrivelse

Søvn. Endelig.

Vi har alle prøvet det. De nætter, hvor du bare ikke kan sove, fordi irriterende lyde – som snorken, trafik og højtlydte naboer – holder dig vågen. Derfor besluttede vi at gøre noget ved det – ved at skabe sleepbuds med indbygget støjmaskerende teknologi. Designet til komfort, kan disse små, helt trådløse sleepbuds levere unikt udviklede lyde, der skjuler uønsket støj og luller dig i søvn. Så kan du vågne udhvilet og klar til at tackle dagen.

 

BEROLIGENDE LYDE

Bose sleepbuds er designet til at hjælpe dig med at sove. I stedet for musikstreaming leverer de beroligende lyde, der dækker over uønsket støj og hjælper dig med at falde i søvn og sove igennem. Vælg mellem 10 forudindlæste beroligende lyde, nogle optimeret til støjmaskering og andet til afslapning.

ÆGTE TRÅDLØSE

Helt trådløse sleepbuds uden ledninger, der kan komme i vejen, så du kan bevæge dig frit hele natten.

BEHAGELIGE/SIKRE

Den lille øretelefonnodul og de bløde StayHear+ Sleep ørepropper (i tre størrelser, S/M/L) er designet med tanke på folk, der ligger på siden eller vender og drejer sig, når de sover. De sidder behageligt og tæt i dine ører, så du kan få en god nats søvn.

Opladningsetui

Det medfølgende opladningsetui er et praktisk sted at opbevare og beskytte dine sleepbuds, når de ikke er i brug. Etuiet giver også en ekstra fuld opladning, når det ikke er tilsluttet, hvilket gør det perfekt til rejser.

GENOPLADELIGE BATTERIER

De genopladelige mikrobatterier i sølv-zink giver op til 16 timers brug på én opladning.

ALARMER

Med Bose Sleep-appen kan du indstille alarmer, som kun du kan høre, så du ikke forstyrrer den, der sover ved siden af dig.

En bedre løsning mod uønsket støj

I stedet for streaming af musik, leverer Bose sleepbuds beroligende lyde, der dækker uønsket støj om natten. Og selvom vi er de første til at kæmpe for brug af aktiv støjreduktion, har vi opdaget, at når det drejer sig om søvn, så er støjmaskerende teknologi en bedre løsning mod de lyde, der holder dig vågen – især stemmebaserede frekvenser. Så alt, hvad du hører er en beroligende lyd, der hjælper dig med at falde i søvn og sove igennem.

UDFORSK FUNKTIONERNE

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Bose Noise-Masking Sleepbuds med smartphone

En app, der giver bedre hvile

Det er svært nok at falde i søvn. Så vi har designet Bose Sleep-appen, der gør det nemt at opsætte og tilpasse dine indstillinger for søvn. Du skal blot downloade appen, vælge en beroligende lyd, indstille lydstyrken, og vælge, hvor længe du vil bruge dine soveørepropper om natten. Brug de samme indstillinger hver aften, eller eksperimentér med forskellige muligheder for at finde ud af, hvad der fungerer for dig.

Bose Sleep-appikon
Download fra App Store
Hent den i Google Play
Smartphones med forudindlæst beroligende lyde på deres skærme

Søvn har aldrig lydt så godt

Nyd lyden af rullende bølger, der rammer strandkanten. Lad dig blive lullet i søvn af den blide raslen af blade. Mærk den knitrende hygge fra lejrbålet og aftenens serenade af fårekyllinger. Vælg en af 10 forudindlæste beroligende lyde, der er blevet udvalgt og testet for at levere den mest effektive støjmaskerende og afslappende oplevelse. Og fordi vi hele tiden arbejder på at give dig den bedst mulige oplevelse, vil flere beroligende lyde blive tilgængelige med fremtidige softwareopdateringer.

Kvinde sover med Boses Noise-Masking Sleepbuds

Behagelig og hyggelig

Ikke to ører er ens. Så for at kunne passe til de fleste ørestørrelser og -former og for at imødekomme folk, der sover på siden, tog vi tredimensionelle scanninger af ørets geometri med i vores beregninger og brugte dem til at lave en lille øretelefonnodul, som ikke er meget større end en ært. Disse sleepbuds kommer i tre størrelser (S/M/L) af StayHear+ Sleep ørepropper og er designet med en bøjelig vinge, der tilpasser sig ørets øverste kant. Så læg dig blødt ned på din pude. Rul sammen i en behagelig position. Eller stræk dig ud og fyld hele sengen. Dine sleepbuds passer komfortabelt og behageligt i øret hele natten.

Bose Noise-Masking Sleepbuds i deres opladningsetui

Meget mere end et etui

Dette etui kombinerer opbevaring og opladning, da det beskytter og genoplader dine sleepbuds, når den ikke er i brug. Det er magnetiseret, så det holder dine øretelefoner på plads, mens de oplader. Og når den ikke er tilsluttet, kan etuiet give en ekstra fuld opladning, hvilket er perfekt, når du er på farten.

Vores mål?Din bedste nattesøvn nogensinde.

Vi har brug for søvn for at føle os godt tilpas, forblive raske og opnå vores fulde potentiale. Men flere og flere mennesker kæmper for at få det absolutte minimum af hvile. Derfor har vi kombineret vores viden om lyd, vores ekspertise inden for støjstyring, vores evne til at lave små elektroniske apparater og vores knowhow til udformning af behagelige øretelefoner, der kan hjælpe dig med at genvinde kontrollen over den søvn, du fortjener.

Brian Mulcahey billede

"Jeg tror virkelig, at vi med denne løsning på dette meget store problem … kan ændre millioner af menneskers liv. Så enkelt er det.”

Brian MulcaheyKATEGORIDIREKTØR, WELLNESS

60 %

af voksne verden over har svært ved at falde i søvn, sove igennem eller vågne op.

79 %af voksne får færre end syv timers søvn hver nat. 30 % færre end seks timer.

25 %

af par i USA sover i forskellige rum, oftest pga. en snorkende partner.

Liz Dylewicz billede

"Der er en hel masse ting, der forhindrer folk i at falde i søvn eller endda i at sove igennem. Hvad, vi virkelig fokuserer på, er, hvordan støj påvirker din evne til at falde i søvn eller sove igennem."

Liz DylewiczPRODUKTCHEF

Specifikationer

Mærker Bose
Vejl. Pris 2.399,00 kr
Produkttype Wellness IN EAR
Forbindelsesteknologi Bluetooth
Støjreduktion Ja
Microfon Nej
Farve/Materiale Hvid