TAKE AWAY UDSALGET ER I GANG! Bestil online og hent i butik

  • 4 års garanti på stort udvalg
  • Professionel vejledning fra fagmænd
  • Mulighed for levering og montering
  • Hurtig levering

Bose

Bose Headphone 700 Sølv

Vejl. pris: 3.299,00 kr
2.726,00 kr

Lagerstatus: På lager

Om produktet

  • Sublim lydkvalitet
  • Aktiv Noise-Cancelling
  • Bluetooth med NFC
  • Op til 20 timers batteritid

Produktbeskrivelse

Augmented hovedtelefoner. Nu en realitet.

Bose Noise Cancelling Headphones 700 lever op til alt, hvad du forventer – også ting, du aldrig ville forestille dig mulige. Tænk på dem som smart-hovedtelefoner, som lader dig holde hovedet højt i verden med let adgang til stemmeassistenter. Eller tag et opkald med det mest kraftfulde mikrofonsystem til stemmeoptagelse. Og så har de Bose AR* – en banebrydende augmented reality-platform, som muliggør forbløffende nye lydoplevelser.

Sorte Bose støjreducerende hovedtelefoner
Bluetooth-ikon

BLUETOOTH

Mikrofon-ikon

UOVERTRUFFENT MIKROFONSYSTEM

Regulerbar støjreduktions-ikon

Regulerbar støjreduktion

Styrings-ikon

INTUITIVE KNAPPER

Batteri-ikon

BATTERILEVETID OP TIL 20 TIMER

Bose AR-ikon

BOSE AR-AKTIVERET

HOVEDET HØJT. FRIE HÆNDER. FORBAVSEDE ØRER.

Et fleksibelt mikrofonsystem til suveræn stemmeoptagelse

Bose Headphones 700 tilbyder et uovertruffent system med fire mikrofoner, som optager og isolerer din stemme, mens støj omkring dig reduceres. Du vil lytte og blive hørt som aldrig før – selv i støjende omgivelser.

Sølvfarvet udgave af Bose Noise Cancelling Headphones 700
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Har du brug for svar? Bare spørg løs.

Vores trådløse hovedtelefoner er optimeret til Google Assistent, som nemt opsættes via Bose Music-appen. For at aktivere din stemmeassistent trykker du blot på knappen på højre ørekop.

Google Assistent-mærket
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

NYT LOOK. NYE FUNKTIONER.

Hør verden omkring dig. På dine vilkår.

Med Bose Headphones 700 har vi endda forbedret det, vi er mest kendt for. Du kan nu tilpasse dine omgivelser med 11 niveauer af støjreduktion. I takt med at du øger støjreduktionen, minimerer du tilsvarende forstyrrelser, hvis du befinder dig et sted med meget støj. Eller du kan reducere støjreduktionen til det punkt, hvor du hører verden, som om du slet ikke havde støjreducerende hovedtelefoner på.

Ved korte afbrydelser kan du trykke på en knap for samtaletilstand, så du sætter musikken på pause og lader den omgivende støj komme indenfor – perfekt til hurtigt at bestille en kop kaffe eller sludre med en kollega.

AUGMENTED REALITY. FOR ØRERNE, IKKE ØJNENE.

Mand med Bose Noise Cancelling Headphones 700, der bruger Bose AR-funktionen
Bose AR-logo

Få mest muligt ud af din smartphone, mens den bliver nede i lommen

Bose AR er en banebrydende augmented reality-platform kun med lyd, som gør forbløffende nye lydoplevelser mulige, og som hjælper dig med at forblive forbundet til din digitale verden og engageret i den fysiske verden på samme tid. Bose AR kombinerer fordelene ved bærbare lydprodukter, mobile enheder og integrerede apps og låser op for muligheden for at opleve helt nye måder at rejse, træne, lære, lege og meget mere ved at forstærke din verden med indhold for ørerne i stedet for øjnene. Tilgængeligheden af og funktionaliteten i Bose AR kan variere.

Så hvordan fungerer Bose AR?

Bose AR-aktiverede produkter har indbyggede bevægelsessensorer, som kan registrere din hovedretning og kropsbevægelse, mens du bærer produkterne. Boses AR-forbedrede apps kan derefter bruge disse oplysninger sammen med positionsdata fra din mobile enhed til at tilbyde dig lydindhold, der er skræddersyet til, hvor du er, og hvad du laver.

Bose Headphones 700 i bevægelse

Og din musik? Smuk som altid.

Bose Headphones 700 leverer virkelig, når du vil nyde din musik. Du vil opleve en omsluttende lytteoplevelse ved alle lydstyrker med vores velkendte aktive EQ og imponerende basgengivelse. Uanset om du lytter ved lav lydstyrke eller gerne vil skrue helt op, lyder din musik, som den skal.

Datablad

Mærke Bose
Varenummer 794297-0300
EAN 017817787024
Produkttype Hovedtelefon AROUND EAR
Støjreduktion Ja
Mikrofon Ja
Farve/Materiale Sølv
Forbindelsesteknologi Bluetooth & Kabel