TAKE AWAY UDSALGET ER I GANG! Bestil online og hent i butik

  • 4 års garanti på stort udvalg
  • Professionel vejledning fra fagmænd
  • Mulighed for levering og montering
  • Hurtig levering

Bose

Bose Bass Module 700 Sort

Vejl. pris: 6.799,00 kr
5.988,00 kr
Eget lager. levering 1-3 hverdage

Om produktet

  • Trådløs Bassmodul
  • Passer til Soundbar 700
  • Findes i Sort eller Hvid

Produktbeskrivelse

Lyd, du kan mærke

Elsker du din nye Bose Soundbar 700, men vil du gerne skrue op for effekten? Tilføj Bose Bass Module 700 – og oplev forskellen mellem at høre bas og mærke den tordne. Designet specifikt til Bose Soundbar 700og det bedste trådløse basmodul, vi nogensinde har udviklet til nogen af vores hjemmebiografsystemer. Faktisk er det den bedste performance, du kan få med en subwoofer af denne størrelse. Den opretter trådløs forbindelse til din soundbar og føjer yderligere dybde og slagkraft til alt fra eksplosive filmeffekter til afspilningslister, der får dit hjem til at rocke.

Bose Bass Module 700

Smuk både indeni og udenpå

Med den elegante glasplade har Bose Bass Module 700 et sofistikeret look, du ikke finder blandt typiske subwoofere eller hjemmebiografsystemer. Selvfølgelig er det her ikke noget typisk udstyr. Denne subwoofer leverer et dynamisk basområde ved hjælp af kraftfulde drivere og en rigeligt dimensioneret port med QuietPort-teknologi, der stort set eliminerer forvrængning. Så kom i gang, skru op for musikken, og mærk rytmen strømme gennem huset.

Bose Soundbar 700 med et tv og Bose Bass Module 700

Gør pakken komplet

Klar til mere? Tag din lytteoplevelse til det næste niveau ved at tilføje fuld surroundsound. Du skal blot føje Bose Surround Speakers til din Bose Soundbar 700 og Bose Bass Module 700 for at føle dig fuldstændig opslugt i hvert øjeblik af musik, film og TV. Surroundhøjttalerne har en trådløs rækkevidde på 9 meter. Hvad får du derudover? De er mindre end 10 cm høje og falder fint i ét med rummet.

Specifikationer

Mærke Bose
Varenummer 809108-2100
EAN 017817789547