• 4 års garanti på stort udvalg
  • Professionel vejledning fra fagmænd
  • Mulighed for levering og montering
  • Hurtig levering

Bosch

Bosch TDS8030 Dampstation

3.095,00 kr
På lager, levering 1-2 hverdage

Om produktet

  • i-Temp Advanced: Den optimale kombination af temperatur og damp - således at du kan stryge alle typer stof hurtigt og sikkert
  • Calc'nClean Perfect: Højeffektivt afkalkningsprogram for både dampstationen og strygejernet
  • Ultimate480 PulseSteam: Tre intense dampskud på optil 480 gram giver ekstra stærk og dybdegående damp for bedre gennemtrængning af tekstilerne
  • CeraniumGlissée Pro: Glider let hen over materialet og har en ridsefast overflade

Produktbeskrivelse

Bosch Dampstation TDS8030

eco-knap: alle energibesparelser tæller.

Takket være energibesparende dampindstillinger du op 25 % lavere energiforbrug og 35 % mindre vandforbrug. Gør noget godt ved elregningen, for miljøet og din miljøbevidsthed.

eco-knap: alle energibesparelser tæller.

Med eco-knappen får du op 25 % lavere energiforbrug og 35 % mindre vandforbrug. Gør noget godt ved elregningen, for miljøet og din miljøbevidsthed.

2400 watt

En god forudsætning for hurtig opvarmning af både dampstationer og dampstrygejern ligger mellem 2400 og 2500 watt.

Grøn teknologi

Grøn teknologi fra Bosch står for bæredygtighed og gennemsigtighed, især når det handler om ressourcer og energi. Vi følger princippet nøje på alle områder, fra miljøvenlige produktionsmetoder til forskning i nye energibesparende teknologier.

Sikkerhed

SecureLock: sikkerhed og komfort.

Flytning og opbevaring af dampstationer kan være vanskeligt. Det er ikke tilfældet med Bosch dampstationer med SecureLock: Takket været en bekvem anordning er strygejernet fikseret til dampstationen, så det ikke kan falde ned. Desuden kan dampstationen flyttes og opbevares nemt og sikkert ved hjælp af håndtaget på strygejernet. Ingenting kan vakle, falde eller tippe!

Komfort

TempOK: nemt valg af den ønskede temperatur.

Noget stof kræver mere varme, når du stryger, andet kræver mindre. Det er ikke noget problem. TempOK er en indikator, der fortæller dig, når den ønskede temperatur er opnået. Indikatoren blinker, når strygejernet varmer op eller køler ned, indtil den valgte temperatur er nået. Selvom du stadig kan stryge, har du ikke opnået rette temperaturniveau. Så snart den valgte temperaturindstilling er nået, lyser displayet med fast lys.

PermanentRefill: altid klar til brug.

Med PermanentRefill kan du stryge non-stop. Det er fordi, at dampstationen er klar til brug, selvom du skal fylde vandtanken.

Calc’nClean Perfect. Dobbelt så effektivt for varig ydelse

Det første højeffektive afkalkningsprogram for både dampstationen og strygejernet. Det fjerner ødelæggende kalk og smudspartikler fra strygejernet og skyller dem ud. En opsamler til kalken i dampstationens vandbeholder opsamler al den kalk, der dannes i beholderen. Den praktiske Calc’nClean Timer-funktion minder dig om, hvornår næste afkalkning skal finde sted.

VarioComfort

Fremragende resultater for alle tekstiler – uanset, om det er denim, silke eller uld. MedVarioComfort-systemet er dampen og temperaturen for det enkelte strygeprogram så godt koordineret, at strygningen går som en leg – og sikkert – på ingen tid. Vælg det ønskede program, så kan du stryge helt uden stress!

Datablad

Mærke Bosch
Varenummer Bosch TDS8030
EAN 4242005032051