• 4 års garanti på stort udvalg
  • Professionel vejledning fra fagmænd
  • Mulighed for levering og montering
  • Hurtig levering

Bosch

Bosch KGN39AIEQ - Fritstående Kølefryseskab

Vejl. pris: 14.099,00 kr
8.299,00 kr
Få på eksternt lager, levering 1-3 hverdage

Om produktet

  • Energiklasse: E
  • Køleskabs nettokapacitet: 279
  • Frysers nettokapacitet: 89
  • Højde: 203.00

Produktbeskrivelse

Køle-/fryseskab med NoFrost og VitaFresh plus. Med NoFrost teknologien slipper du for tidskrævende manuel afrimning og VitaFresh plus-skufferne sørger for optimale forhold, så din mad holdes frisk i op til dobbelt så lang tid.

Beskytter allerede nedfrosne madvarer

For at bevare vitaminer, næringsværdi og smag bør madvarer nedfryses hurtigst muligt. Med automatisk superfrys-funktion kan du nedfryse mindre mængder hurtigere og samtidigt beskytte de allerede frosne madvarer mod at tø. Fryseren registrerer stigningen i temperaturen og justerer automatisk temperaturen til den optimale opbevaringstemperatur.

To separate kølekredse er praktisk og energibesparende

I de produkter, som har separate kølekredse, kan temperaturen i køle- og frysedelen styres individuelt, takket været et letbetjent kontrolpanel.

Køleskabet holder på kulden

Aktiver superkøl inden du går på indkøb, derved sænkes temperaturen i en kort periode, så de nyindkøbte, friske fødevarer hurtigt får den rigtige temperatur. Temperaturen sænkes ved at trykke på en knap (2 °C som den laveste indstilling). For at forhindre unødvendigt strømforbrug ændres temperaturen til automatisk tilbage til normal drift efter ca. 6 timer.

Frugt og grøntsager bevarer vitaminerne og holder sig friske meget længere

Sund livsstil har aldrig været så let. VitaFresh friskhedssystemet skaber de ideelle opbevaringsforhold for din friske råvarer. Den ekstra lave temperatur og justerbar fugtighedskontrol sørger for det optimale klima. Fugtighedsforholdene i skuffen kan justeres, så frugt og grøntsager holder sig friske i længere tid.

Med LED-belysning ser du klart, hvad du har i skabet

LED-lamper bruger mindre energi end almindelig køleskabsbelysning. Lamperne lyser hele køleskabet op indvendigt, selv når det er fuldt, uden at blænde dig.

EasyAccess hylde - praktisk at lægge ind og tage ud

Hylder i sikkerhedsglas, som kan trækkes halvt ud. På den måde kan kølevarerne endnu mere fleksibelt sættes ind og tages ud af køleskabet. Ydermere har du et godt overblik - også madvarer, som er endt bagerst, er synlige og bliver ikke glemt.

Kan placeres helt ind til væggen

Der er ingen begrænsninger - du kan sætte skabet, hvor det passer bedst. Med 90° døråbningsvinkel kan skabet placeres helt ind til væggen, og alle skuffer kan trækkes helt ud.

Datablad

Mærke Bosch
Varenummer 01400009180
Leverandør Varenummer KGN39AIEQ
EAN 4242005186273
Produkttype Køle-/fryseskab
Energiklasse E
Lydniveau dB(A) 39 dB
Hylder og skuffer 5 hylder og 3 skuffer
Kapacitet Netto Køleskab 279 liter
Kapacitet Netto Fryser 89 liter
Placering Af Betjeningspanel På dør
Ledningslængde 2,4 meter
Højde (cm) 203 cm
Bredde (cm) 60 cm
Dybde (cm) 66 cm
Vægt 77,284 kg
Effekt Watt 100 W
Spænding 220 - 240 V / 50 Hz
Energiforbrug pr. år 238 kWt
Energimærke