• 4 års garanti på stort udvalg
  • Professionel vejledning fra fagmænd
  • Mulighed for levering og montering
  • Hurtig levering

ASKO

ASKO RFN31831I - Integrerbart Køle-/fryseskab

Vejl. pris: 12.495,00 kr
11.995,00 kr
Udsolgt - Kontakt for info

Om produktet

  • Energiklasse: F
  • Køleskabs nettokapacitet: 180
  • Frysers nettokapacitet: 68
  • Højde: 177.2

Produktbeskrivelse

Adaptive Temperature Control

Hold maden lige så frisk som den dag, du købte den, i længere tid. ASKO-køleskabe sænker automatisk temperaturen før perioder med hyppig brug, så du undgår temperaturstigninger, og maden holdes frisk op til 20 % længere.

Automatisk fugtighedskontrol

Den automatiske fugtighedskontrol er en smart membran, der til enhver tid holder dine frugter og grøntsager på det nøjagtige fugtighedsniveau. Mindre spild og mere smag!

Auto Fast Freeze

ASKO Auto Fast Freeze-funktionen registrerer varme eller ikke-frosne fødevarer, der lægges i fryseren. Den kolde luftstrøm fryser maden hurtigere og bevarer dens oprindelige kvalitet.

Auto Super Cool

Auto Super Cool-funktionen registrerer temperaturstigninger og aktiverer en intensiv køling, der bringer temperaturen tilbage på det forudindstillede niveau, hvilket sinker fødevarernes ældningsproces.

Blødt lukkende døre

Nyd komforten ved blødt lukkende døre på dit køleskab og din fryser. Så lydsvage, at ikke engang hunden vil bemærke, når du tager dig en sandwich sent om aftenen.

Trådflaskeholder

Den robuste trådflaskeholder kan bære op til 13 kg, og du kan placere flasker på langs eller på tværs afhængigt af flaskens størrelse.

Multibox

Beskyt maden i køleskabet mod stærkt lugtende ost ved at opbevare den i multiboksen med det tætsluttende plastlåg. Låget kan også bruges som en praktisk æggebakke.

Indvendigt lys

Alle ASKO køleskabe har energieffektive LED lys, som giver dig et praktisk lys i hele køleskabet, og gør det let at finde det du har behov for. LED lys bliver ikke varme, som fx halogen lamper, hvilket betyder at unødvendig energi til nedkøling bespares.

No Frost

Med ASKO No Frost-funktionen kan du bruge hele ASKO-fryserens rum og energi mere effektivt til frysning af fødevarer i stedet for at lave is. Du sparer penge og skåner miljøet.

Fast Freeze

Fast Freeze-funktionen starter et intensivt pust af kold luft i fryseren. Dette er især nyttigt, når du har fyldt fryseren med nye, ferske fødevarer.

Datablad

Mærke ASKO
Varenummer 03700000710
Leverandør Varenummer RFN31831I
EAN 3838782167638
Produkttype Køle-/fryseskab
Energiklasse F
Lydniveau dB(A) 39 dB
Hylder og skuffer 5 hylder og 2 skuffer
Kapacitet Netto Køleskab 180 liter
Kapacitet Netto Fryser 68 liter
Placering Af Betjeningspanel På toppen af døren
Ledningslængde 3.00 m
Højde (forsendelse) 183.50 cm
Bredde (forsendelse) 60.00 cm
Dybde (forsendelse) 65.00 cm
Vægt (forsendelse) 70.50 kg
Vægt 68.00 kg
Produkt Højde (cm) 177.20 cm
Produkt Bredde (cm) 55.50 cm
Produkt Dybde (cm) 54.50 cm
Spænding 220 - 240 V / 50 Hz
Energimærke