TAKE AWAY UDSALGET ER I GANG! Bestil online og hent i butik

  • 4 års garanti på stort udvalg
  • Professionel vejledning fra fagmænd
  • Mulighed for levering og montering
  • Hurtig levering

25%

Normann Copenhagen

Amp Bordlampe EU, Hvid / Hvid - Normann Copenhagen

Vejl. pris: 1.499,00 kr

Pris: 1.499,00 kr

Special Price 1.123,50 kr

På lager

Om produktet

<h2>Produkt Information</h2><div>Den simple konstruktion af Amp lysekronen g&oslash;r det nemt at udskifte et itusl&aring;et glas.&nbsp;<span>Dette er kun et erstatningsglas.</span></div><p></p><h2></h2><h2>Vedligeholdelse</h2><p>Reng&oslash;r med fugtig klud. Undg&aring; at bruge universale reng&oslash;ringsmidler og andre fedtopl&oslash;sende og syrebaserede reng&oslash;ringsmidler.</p>

Produktbeskrivelse

Om Amp

Amp er en serie af lamper inspireret af 1960'ernes hi-fi udstyr. Den unikke form i kombination med de klassiske materialer af glas og marmor giver det moderne design et nostalgisk udtryk.Den dekorative pære giver en smuk glød gennem de enten guld- eller røgfarvede glas. Mindre transparent fremstår det hvide opalglas, der fremhæver lampens form, som træder frem som en ren og spøgelsesagtig æstetisk silhuet.Lampeserien giver et smukt og behageligt lys, og det raffinerede design kan indgå i mange forskellige indretningsmæssige sammenhænge. Lad Amp lamperne hænge elegant og let over spisebordet, hæng dem enkeltvis til at oplyse mørke hjørner i stuen, eller sæt flere pendler sammen i en imponerende klynge af lys. Designet af Simon Legald.

Om designer Simon Legald

Den danske designer Simon Legald blev uddannet fra Kunstakademiets Designskole i sommeren 2012. Hans arbejde består af både små og store produkter, der ofte er skabt i krydsfeltet mellem håndværk og industri. I sine design anvender Simon Legald teknikker, der er nødvendige i designet, og som er en del af udtrykket, ved at fremhæve dem visuelt frem for at skjule dem. "Ærligheden i et design gør det forståeligt, og er med til at beskrive produktets funktionalitet. Hvis du forstår produktet, behøver det ingen forklaring. Essensen af mit design er, at det bliver brugt. Udover det funktionelle aspekt skal mit design derfor også tilfredsstille de psykologiske og æstetiske behov. Simplicitet gør et produkt troværdigt og beskriver det bedst. I mine design forsøger jeg derfor ikke at tilføje unødvendige detaljer. Simpliciteten i mit design kan findes i den måde jeg fremhæver funktionelle elementer i stedet for at skjule dem. Det giver produktet et simpelt og ærligt udtryk."

Datablad

Mærke Normann Copenhagen
Varenummer 502075
EAN 5712396012301
Produkttype Bordlampe
Produkt Højde (cm) 26.5 cm
Produkt Diameter (cm) 14 cm
Produkt Vægt (cm) 1.7 kg