TAKE AWAY UDSALGET ER I GANG! Bestil online og hent i butik

  • 4 års garanti på stort udvalg
  • Professionel vejledning fra fagmænd
  • Mulighed for levering og montering
  • Hurtig levering

Normann Copenhagen

Amp lampe Lille EU, Hvid / Hvid - Normann Copenhagen

Vejl. pris: 899,00 kr
675,00 kr
Levering 1-5 hverdage

Om produktet

Produkt Information

Den simple konstruktion af Amp lysekronen gør det nemt at udskifte et ituslået glas. Dette er kun et erstatningsglas.

Vedligeholdelse

Rengør med fugtig klud. Undgå brug af universalrengøringsmidler og andre affedtningsmidler.

Produktbeskrivelse

Om Amp

Amp er en række små lamper inspireret af gamle rørforstærkere fra 1960'erne. De unikke former og klassiske materialer af marmor og glas tilføjer Amp en nostalgisk og samtidig moderne følelse.Den dekorative pære udsender en fantastisk glød gennem de guld / grønne og røg / sorte glas lampeskærme, mens uigennemsigtigheden af det hvide / hvide glas fremhæver lampens form og får den til at fremstå som en ren og spøgelsesagtig æstetisk silhuet.Lampekollektionen producerer et smukt og behageligt lys, og det sofistikerede design kan udgøre en del af mange forskellige indvendige dekorationer. Hæng en forstærkerlampe i gangen, i et hjørne af stuen, eller opret en klynge af forstærkerlamper over dit spisebord til moderne balsaleffekt.

Om designer Simon Legald

Simon Legald dimitterede fra Det Kongelige Danske Kunstakademi sommeren 2012. Hans arbejde består af både små og store produkter. Simons design skabes ofte i en dialog mellem håndværk og industri. Han kan også lide at indarbejde de teknikker, der er nødvendige for et produkts struktur i designet ved at fremhæve dem visuelt.

"Ærlighed er det, der gør et produkt forståeligt og det, der beskriver produktets funktionalitet. Hvis du forstår produktet, behøver det ikke nogen forklaring. Essensen af mit design er, at det skal købes og bruges. Derfor skal det ikke tilfredsstille kun de funktionelle aspekter, men også de psykologiske og æstetiske behov. For mig beskriver enkelhed objekternes sande identitet og gør dem troværdige. I mit design prøver jeg ikke at tilføje unødvendige detaljer. Jeg arbejder med enkelhed ved at fremhæve nødvendighederne i stedet for skjule dem. Det giver produktet et simpelt og ærligt udtryk."

Datablad

Mærke Normann Copenhagen
Varenummer 502073
EAN 5712396012288
Produkttype Pendel
Produkt Højde (cm) 17.00 cm
Produkt Diameter (cm) 14.00 cm
Produkt Vægt 0.6 kg