Lamper, pærer & tilbehør

Se alle lamper

Designere

Se alle
Designer: Arne Jacobsen

Designer: Arne Jacobsen

Helle Nørgaard
Den internationalt anerkendte dansker Arne Jacobsen er manden bag alt fra bestik, tekstiler, møbler til lamper. Læs her om hans designbedrifter.
Designer: Verner Panton

Designer: Verner Panton

Helle Nørgaard
Læs her om den danske designer Verner Panton, der blandt andet er kendt for de populære Flowerpot lamper, som i dag produceres af firmaet &Tradition. 
Designer: Poul Henningsen

Designer: Poul Henningsen

Helle Nørgaard
Den legendariske dansker Poul Henningsen er opfinderen af PH lampens skærmsystem, der er 100% blændefri. Læs mere om hans liv her.

Læs om lamper og belysning

Se alle
Tur til Venedig med Louis Poulsen

Tur til Venedig med Louis Poulsen

Josephine Guldbæk Serup
Jeg var så heldig at være på forhandlertur med Louis Poulsen til Venedig. Det var for mig en kæmpe oplevelse, at få lov til at komme med på sådan e...
Tom Rossaus TR41 pendel lamper i udstillingen på Frederiksberg

Besøg i Tom Rossaus showroom

Josephine Guldbæk Serup
Her kan du læse om mit spændende og inspirerende besøg hos lampedesigneren Tom Rossau.
Sådan passer du på dine Louis Poulsen lamper

Sådan passer du på dine Louis Poulsen lamper

Helle Nørgaard
Er du til patina, eller kan du lide dine lamper nypudset? Her kan du læse hvordan du vedligeholder kobber, messing og rustfrit stål på specifikke Louis Poulsen lamper. Vi giver gode råd, og fortæller hvilke Louis Poulsen lamper, der kan pudses.

Vores hvidevareeksperter anbefaler

Se alle
Reducer strømforbruget i køleskabe og frysere

Reducer strømforbruget i køleskabe og frysere

Helle Nørgaard

10 gode råd fra El-Salg Aalborgs hvidevare specialister om at mindske strømforbruget i køleskabe og frysere.

Brug opvaskemaskinen med omtanke, og spar på strømforbruget

Brug opvaskemaskinen med omtanke, og spar på strømforbruget

Helle Nørgaard
6 tips til at begrænse strømforbruget i opvaskemaskinen fra El-Salg Aalborgs garvede hvidevare konsulenter.
Spar på strømmen når du vasker

Spar på strømmen når du vasker

Helle Nørgaard
Læs her 8 gode råd fra El-Salg Aalborgs hvidevarer eksperter om at reducere strømforbruget når du vasker.

Velkommen til El-Salg Aalborg

Stedet, hvor du finder det bedste inden for hårde hvidevarer, elartikler, lamper og belysning. Vi er en del af den landsdækkende kæde El Salg, og vi er en af Nordjyllands førende forhandlere af billige hvidevarer. Det er absolut ikke tilfældigt, for hos El Salg Aalborg er kunden altid i fokus. Hos os får du altid en betjening og en service, der er helt i top. Kun det bedste er godt nok til vores kunder, og du møder kun dygtige og engagerede medarbejdere, når du handler her. Vi står altid klar til at hjælpe med ekspertise og et godt råd, så du er sikker på at få lige præcis det produkt, der passer bedst til dig og dine behov.

Veluddannede og hjælpsomme

Når vi siger, at du får god service hos El Salg Aalborg, er det ikke for sjov. Vi har et ungt team af veluddannede og hjælpsomme sælgere, som altid har et godt råd klar til dig som køber. Vi klæder dig bedst muligt på til dit køb, for du skal selvfølgelig være tilfreds med at handle hos os. Vores sælgere er desuden enormt vidende og eksperter på deres fagområder. Det betyder, at du altid får den bedste rådgivning med høj faglig kompetence. På den måde finder vi hurtigt sammen de rette billige hvidevarer til dig.

Et stort udvalg

De mange tilfredse kunder kommer naturligvis ikke kun fra god service. Det kræver også, at man kan finde de rette produkter, og det kan man uden tvivl her på siden eller i forretningen. Vi har et kæmpestort udvalg af både hårde hvidevarer, elartikler og belysning. Sortimentet inden for hver kategori er også stort. Det betyder, at du altid kan finde noget, du søger, uanset hvad du mangler. Vi har noget for enhver smag, og hvis du tager dig tid til at kigge lidt rundt, bliver du med garanti inspireret og finder ud af, hvor mange kvalitetsprodukter vi forhandler.

Høje standarder

Og netop kvaliteten er i fokus blandt de hårde hvidevarer og andre produkter, vi sælger. Kun produkter af gode materialer og af ordentligt håndværk er velkommen hos El Salg Aalborg. Vi har høje standarder, fordi vi ved, at vores kunder forlanger intet mindre end det bedste. Det betyder dog ikke, at prisen er skruet i vejret. Selvom vores varer alle er af god kvalitet, går vi ikke på kompromis med prisen. Derfor finder du altid nogle af markedets skarpeste hvidevarer priser hos os.

Tilmeld nyhedsbrev

Vi sender maks. en mail i gennemsnit pr. måned