Klik her for at se vores seneste tilbudsavis

Gratis fragt ved køb over DKK 1000

LAMPER

Et af de punkter, hvor du virkelig kan give dit hjem nyt liv på en enkel og billig måde, er ved at købe ny belysning. Med de rette design lamper kan du kaste helt nyt lys over indretningen – både i bogstavelig og overført betydning. For mens den rigtige lampe selvfølgelig oplyser lokalet, er designet også med til at bidrage til hele rummets visuelle udtryk og din stil. Og nu behøver du kun lede efter lækker belysning ét sted, hvis du har lampefeber. Hos El Salg Aalborg har vi nemlig skabt en flot samling af lamper og pærer i mange forskellige afskygninger. Vores udvalg er altid velassorteret og rigtig stort, så du nemt kan finde lige præcis det produkter, du søger. Og vi har med garanti altid noget til dig, uanset hvad du leder efter.

1 til 30 af 1152

pr. side
Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Tabel  Liste 

Sorter faldende

1 til 30 af 1152

pr. side
Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Tabel  Liste 

Sorter faldende

Stort udvalg af design lamper og belysning

Lamper er selvfølgelig ikke bare lamper. Der er stor forskel på designs og udformning, men her på siden finder du kun smukke designer lamper. Det betyder, at der er kræset for enhver lille detalje, hvilket gør dem ekstra flotte at se på. Og samtidig kan du trygt sætte din lid til det gode håndværk. Alle modeller er i topkvalitet. Det vil sige, de er lavet af gode materialer og er pålidelige. Vi har nemlig fokuseret på mærker, hvor kvaliteten er i top. Blandt andet:

 • Le Klint
 • Verner Panton
 • Dyberg-Larsen
 • Light Point

Selvom du får design og kvalitet, skal du ikke hive hele opsparingen op af lommen. For hos El Salg Aalborg mener vi ikke, god kvalitet behøver koste en formue. Derfor finder du billige priser på belysningen her i butikken. Faktisk nogle af de bedste priser på markedet.

Glade kunder er, hvad vi stræber efter. Derfor gør vi et stort nummer ud af at yde den bedste kundeservice for dig. Vores dygtige og engagerede medarbejdere er servicemindede helt ud til fingerspidserne, og du får en rigtig skarp rådgivning som kunde hos os, så du kan finde det rette produkt for dig. Hvis du mangler nye lamper eller pærer til dit hjem, er der mange grunde til at vælge os. Som kunde hos El Salg Aalborg får du altid stærk rådgivning, flotte og solide produkter samt en billig pris. Så bliver det ikke bedre.