LAMPER

swirl    swirl 1

SWIRL 3 kampagnetilbud

 Spar mere end 20% på to af de populære pendler.

 Vi har sat to af de mest populære SWIRL pendler på kampagnetilbud helt frem til årsskiftet.

 SWIRL 3 - small                                 SWIRL 3 - medium

 H. 30 - Dia. 32 cm - kampagnepris kr. 1.995,-     H. 35 - Dia. 40 cm - kampagnepris kr. 2.495,- 

 Vejledende pris kr. 2.595,-  spar kr. 600,-             Vejledende pris kr. 3.195,-  spar kr. 700,-                                                                                                     

Tilbuddet er gældende fra den 18. november til 31. december 2016 (begge dage inklusive).


Bag om SWIRL kollektionen

SWIRL kollektionen er designet af Øivind Slaatto og blev lanceret i 2013. Serien er meget omfattende og består af 3 pendelserier, væg- og loftlamper i farverne hvid, kobber eller sølv. Desuden findes der i serien en bord- og gulvlampe.

Øivind Slaatto er i høj grad inspireret af naturen, i særdeleshed sneglen – både hvad angår opbygningen af selve sneglehuset, men i ligeså høj grad det langsomme tempo. Derudover er han fascineret af Fibonacci’s talrække, fraktaler og andre matematiske grundlæggende principper.

De samme principper har været baggrunden for lampeserie SWIRL. Og faktisk har lamperne været undervejs siden han sluttede sit studie i 2008, men Øivind har arbejdet intenst på at forbedre og forfine detaljerne.

 

 

Vi er også medlem af :        

LYSPUNKT

LYSPUNKT er en frivillig belysningskæde med fokus på design og indretning. Vi forhandler et stort udvalg af designerlamper, hvor blandt andet mærker som Louis Poulsen, LeKlint, Verpan, Artemide, Light Point, BTC samt Lampefeber, er repræsenteret. Udover designerlamper råder LYSPUNKT over et stort udvalg af lyskilder samt belysningstilbehør.     

Hos LYSPUNKT er man sikret professionel rådgivning af fagfolk, hvor butikkerne er omdrejningspunkt for, at lamperne kan mærkes og opleves. Med faglig rådgivning og landsdækkende bytteservice i butikkerne er kunderne sikret god service og tryghed. Livets lyse øjeblikke starter hos LYSPUNKT.

 

LYSPUNKT belysningskædens mission er at levere oplevelser, tryghed, god service og relevant viden om produkterne. Den gode oplevelse for kunden kommer til udtryk i vores fysiske butikker, hvor vores personale er klar med professionel rådgivning om produkterne. Med et stort udvalg af designlamper og fysisk udstilling i vores butikker, kan produkterne både mærkes og opleves.

        

Klik på magasinet og se den nyeste avis

                                                                                                magasinDerudover kan du se det nye belysningskatalog som er på gaden

samt følge med i hvilken præmie du automatisk deltager i denne måned. :

                  

lampe 

 

 

 

 

 1 til 30 af 1227

pr. side
Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Tabel  Liste 

Sorter faldende

1 til 30 af 1227

pr. side
Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Tabel  Liste 

Sorter faldende

Stort udvalg af design lamper og belysning

Lamper er selvfølgelig ikke bare lamper. Der er stor forskel på designs og udformning, men her på siden finder du kun smukke designer lamper. Det betyder, at der er kræset for enhver lille detalje, hvilket gør dem ekstra flotte at se på. Og samtidig kan du trygt sætte din lid til det gode håndværk. Alle modeller er i topkvalitet. Det vil sige, de er lavet af gode materialer og er pålidelige. Vi har nemlig fokuseret på mærker, hvor kvaliteten er i top. Blandt andet:

 • Le Klint
 • Verner Panton
 • Dyberg-Larsen
 • Light Point

Selvom du får design og kvalitet, skal du ikke hive hele opsparingen op af lommen. For hos El Salg Aalborg mener vi ikke, god kvalitet behøver koste en formue. Derfor finder du billige priser på belysningen her i butikken. Faktisk nogle af de bedste priser på markedet.

Glade kunder er, hvad vi stræber efter. Derfor gør vi et stort nummer ud af at yde den bedste kundeservice for dig. Vores dygtige og engagerede medarbejdere er servicemindede helt ud til fingerspidserne, og du får en rigtig skarp rådgivning som kunde hos os, så du kan finde det rette produkt for dig. Hvis du mangler nye lamper eller pærer til dit hjem, er der mange grunde til at vælge os. Som kunde hos El Salg Aalborg får du altid stærk rådgivning, flotte og solide produkter samt en billig pris. Så bliver det ikke bedre.